Disclaimer

Individuele bloggers zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze Koningsdag website, en zij doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Onregelmatigheden zijn echter niet uit te sluiten en de lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid van de informatie. De aangeboden informatie en/of diensten worden door de gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typefouten. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt gebruik maken van het contactformulier op deze website.

We hebben geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook.

Indien u van mening bent dat teksten, afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt en vertoond worden op deze website, eigendom zijn van uw of van uw bedrijf terwijl dit niet zo of onjuist is vermeldt, stuur ons dan een reactie zodat we dit kunnen aanpassen.

Indien u artikelen of passages uit artikelen van deze Koningsdag website gebruikt is dat prima en op eigen verantwoording. Wel is het dan zo netjes om een verwijzing naar deze blog/artikel op te nemen in uw tekst of referentielijst.

Share

6 gedachten over “Disclaimer

  1. Hoi hoi tja het is mijn opleiding daarom kan ik het niet laten om even een reactie te sturen: Op jullie kaartjes staat Afas Staion:) Maar ik weet het wel te vinden hoor 🙂

  2. Allemaal heel leuk geweest vorig jaar en een mooie belofte dat iedereen een droom boek zou krijgen, maar helaas heb nog steeds geen waardebon ontvangen…. En mede vast nog wel veel meer mensen, ken er ieder geval meerderen! Super dus hè zo’n comité , moet je maar zelf achter je waardebon aan ….was toch niet de bedoeling had ik begrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *