Vergunning

Vergunning voor Koningsdag aanvragen? Koningsdag 2015 wordt gevierd op maandag 27 april 2015. In verband met de voorbereidingen en de veiligheid van dit feest is het noodzakelijk om alle evenementen en andere activiteiten waar een vergunning voor nodig zijn, vroegtijdig in beeld te hebben.

Ondernemers, verenigingen en particulieren die op deze dag een evenement of andere activiteiten willen organiseren worden daarom verzocht om zo snel mogelijk een vergunning aan te vragen.

Een vergunning is in ieder geval nodig voor:
• het houden van een evenement, het plaatsen van een kraam voor de verkoop van etenswaren, een podium, of een tent;
• het schenken van zwak alcoholische drank in de openbare ruimte, zoals het plaatsen van een biertap. Dit geldt ook voor terrassen welke niet vallen onder de exploitatie – en/of horecavergunning. Er wordt geen tapontheffing verstrekt aan particulieren.

Koningsdag 2015 vergunning Amsterdam
Vanaf 20 november 2014 kunt u via deze website meer informatie vinden over het aanvragen van evenementenvergunningen voor Koningsdag 2015. U kunt dan ook hier het speciale aanvraagformulier downloaden. Net als voorgaande jaren geldt er een specifiek aanvraagbeleid voor evenementen op Koningsdag.

Richtlijnen vergunningen Koningsdag Amsterdam
Ten behoeve van de vergunningverlening op Koningsdag zijn specifieke richtlijnen opgesteld. Deze richtlijnen maken inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn op Koningsdag in Amsterdam. je kan hier de richtlijnen_vergunningen_koningsdag_2014 in pdf downloaden.

Share

3 gedachten over “Vergunning

 1. goede dag, meneer en/of mevrouw

  heel graag wil ik een vergunning aanvragen voor verkoop van etenswaar op koningsdag.
  waar kan ik dat aanvragen.

  met vriendelijke groete,
  Esther van Helden.

 2. ik zoek standplaats voor konings dag voor verkoop broodjes hambureger en braadworsten
  met verkoopwagen van 4 meter lang mvg kai tel 0681479418

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *