Evenementen

Organiseer je zelf een Koningsdag evenement, Koningsdag festival of Koningsdag activiteit? Meld hier jouw evenement, feest, festival of activiteit gratis aan!
Onderstaand alle Koningsdag 2017 evenementen deze lijst wordt dagelijks aangevuld met nieuwe evenementen. Klik en bekijk direct een overzicht van alle Koningsdag 2017 activiteiten, alle Koningsdag 2017 feesten en alle Koningsdag 2017 festivals.

Geen Evenementen

Share

9 gedachten over “Evenementen

    1. ja inderdaad in utrecht is er ook konings nacht en dat begint op 26 april om 18:00 dat loopt door tot de volgende dag 18:00 dan is koningsdag ook meteen afgelopen dus er is geen limiet je kunt zelfs de avond er voor al een plekje nemen!

  1. Hoi . iedereen voor die gene die in utrecht wonen heb ik een vraa. Krijg je ook gratise plekje als je iets wilt verkopen want via gemeente site moetje € 128 betalen. !

    1. De plekken op de vrijmarkt in Utrecht zijn gratis. Alleen voor commerciële verkoop van non-food artikelen of een mobiel verkooppunt moet een tijdelijke standplaatsvergunning van 128 euro betaald worden. Als je je zolder leeg hebt gehaald en enkel dat vanaf een kleedje/tafeltje wilt verkopen, is dat gewoon gratis.

  2. African Party (Sierra Leone Independence day celebration) in grand café Cinetone vannacht in Amsterdam, Duivendrecht kade 85c van 21.00 tot 05.00 uur voor Euro 10.-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *