Koningsdag Breda

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 27/04/2018
Hele dag

Locatie
Centrum

Categorieën


Koningsdag Breda 2018

Momenteel wordt hieraan gewerkt, zodra meer info bekend zal deze hier aangevuld worden.

1. 538 Koningsdag
2. Helden van Oranje 2018 (Koningsnacht)
3.
4.
5.

Bovenstaand lijstje niet compleet? Tip ons!

Koningsdag Breda.
Ook dit jaar kleurt Breda oranje op 27 april. Er zijn allerlei leuke activiteiten en feesten in en rondom Breda op Koningsdag. Zo zijn er optredens van bekende en minder bekende artiesten op het Chasséveld.

Chasséveld
Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar 538 koningsdag  weer in Breda gehouden. Naar het grootste Oranjefeest van Nederland komen onder meer (zie line-up 538Koningsdag). Dit Koningsdagevenement was binnen één uur al uitverkocht. Het 538Koningsdag begint om 12 uur.

Grote Markt
Dj’s op Grote Markt zuid en midden, ook tijdens Koningsnacht. Aan de noordkant staat op Koningsnacht en op Koningsdag zelf een podium waar gezellige Hollandse muziek over dit deel van de markt schalt.

Havermarkt
Dit jaar staan op de Havermarkt een aantal DJ’s lekker te draaien. De aanvang is 18.00 uur.

Valkenberg
Ook dit jaar wordt in het park Valkenberg de traditionele kindervrijmarkt gehouden. Hier verkopen kinderen hun oude spullen. Deze begint om 11 uur.

KMA
Bij de KMA is de ‘Buitengewone Vlaggenparade’ te zien. De parade begin om 9.55 uur. Legitimatie is verplicht.

Strand Binnen
Dit wordt de tweede editie van Club Tropicana koningsdag. Onder meer komen David Ghetto, Flamboyant en Kriss Kross Amsterdam. Je komt alleen binnen met kaartjes en deze zijn nu uitverkocht. Het festival begint om 14.00 uur.

Belcrum Beach
Bij Belcrum Beach wordt dit jaar voor de tweede keer een vrijmarkt gehouden voor volwassenen. Deze vrijmarkt begint om 10.00 uur.

Prinsenbeek
In Prinsenbeek wordt ook een kindervrijmarkt gehouden en er komt een groot scherm in het park waarop je de koning live kunt volgen. De vrijmarkt zit vol en inschrijven kan niet meer. De aanvang is om 11.00 uur.

Ginneken
In Ginneken zijn er activiteiten voor kinderen en de ouders kunnen op het terras toekijken. Het programma begint om 10.30 uur.

Teteringen
Ook in Teteringen kun je met Koningsdag een feestje vieren op het Willem Alexanderplein. Je kan er onder andere jeu de boules spelen, er is een gratis vrijmarkt voor kinderen, DJ’s Michael Crowne en zanger Johnny van Veldhoven gaan muziek maken, er wordt een ballonwedstrijd gehouden en als afsluiter is er een vuurwerkspektakel.

Princenhage
In Princenhage begint Koningsdag om 9.30 uur op de Dorpswei. Mocht er slecht weer zijn, begint het in De Koe. Er is hier veel te zien en te doen voor kinderen. Voor volwassenen is er een optreden van Balletschool Nana Vanderpluijm en rond 11.00 uur geeft Cecilia een concert. Hierna kun je poffertjes eten op de Haagsemarkt en om 14.00 uur is er een Koningsbingo.


Ticketprijs: €
Minimale leeftijd:
Website:
Share

2 gedachten over “Koningsdag Breda

  1. Hallo

    wij wilden weten of wij tijdens de koningsdag een stand kunnen plaatsen in de valkenberg, om informatie te geven over onze stichting, ook willen wij hapjes verkopen. wij zijn een culturele centrum en geven ook huiswerkbegeleiding en activiteiten aan kinderen. zitten we goed hier of moeten we dit via de gemeente doen?

    vriendelijke groeten,

    sociaal culturele centrum stichting prisma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *