Koningsdag Gouda

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 27/04/2016
Hele dag

Locatie
Gouda Centrum

Categorieën


Koningsdag Gouda. De Goudse Oranjenacht niet meer gratis toegankelijk. Wie op Koningsnacht dit muziekfestijn wil meemaken betaalt 12,50 euro entree. Met onder meer Typhoon, Maan en Kenny B. krijgen bezoekers op dinsdagavond 26 april wel waar voor hun geld.

Na 18 succesvolle edities van de Goudse Oranjenacht, die gratis bezocht konden worden, is het volgens organisator Grand Canyon tijd voor verandering.

Typhoon
Het publiek krijgt waar voor de 12,50 entree. Want Grand Canyon heeft de populaire formatie Typhoon weten te strikken. Zij verzorgen waanzinnig goede liveshow​s​ en na Pinkpop, Lowlands en Sziget zijn ze nu te bewonderen in Gouda. Met Maan presenteert de organisatie de winnares van TVOH aan het Goudse publiek. Prachtige zangeres met een warme stem en een duidelijk eigen geluid. Kenny B beleefde afgelopen jaar zijn grote doorbraak met zijn superhit ‘Parijs’. In alle hitlijsten werd de eerste plaats behaald. Sharon Doorson is herkenbaar door de elektronische invloeden in haar muziek, gecombineerd met krachtige en gevoelige R&B vocalen. Afgelopen jaar was zij wekenlang te zien in Expeditie Robinson.

Kaartverkoop
De online kaartverkoop start 1 maart en hiervoor is Ticketmaster de partner. Alle details zijn te vinden op de website van het event www.oranjenacht.nl. De entreeprijs in de voorverkoop bedraagt € 12,50 exclusief reserveringskosten. Snelle beslissers kunnen gebruik maken van de ‘early bird’. De entreeprijs bedraagt dan € 10,- excl. reserveringskosten.Het evenement vindt plaats op dinsdag 26 april en het programma duurt van 19.00 – 01.00 uur.


Ticketprijs: € 12,50
Minimale leeftijd:
Website: http://www.oranjenacht.nl/
Share

2 gedachten over “Koningsdag Gouda

    1. Dat houdt ook in dat de “minder draagkrachtigen” buiten de koningsboot vallen. Erg jammer. Leve het rechtse systeem. Misschien tijd voor verandering?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *