Koningsdag Tilburg

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 26/04/2014
Hele dag

Locatie
Tilburg Centrum

Categorieën


In de binnenstad van de Brabantse stad Tilburg is er weer van alles te doen tijdens Koningsdag 2014. Van vrijmarkten tot optredens tot muziekfeesten: voor ieder wat wils. Gegarandeerd één groot feest!

Hoogtepunten Koningsdag Tilburg 2014 (nog onder voorbehoud)
• Kindermarkt ‘Oranje Franje’ in het Leijpark van 11.30 tot 18.00 uur.
• DJ’s op het Piusplein
• Jong Tilburg Zingt om 12:30 in het Leijpark
• Aankomst oranjerally in het Leijpark
• Hoge Hakkenrace vanaf 10.30 uur op de Korvelseweg

En natuurlijk het Leijparkfestival. Dit jaar met o.a.:

◾Moonlight
◾4EM8
◾Savannah
◾Tim Remie
◾MC Iceman
◾DJ La Fuente

Op zaterdag 26 april vieren we natuurlijk ook het Koningsfeest op de Korvelseweg. Dit jaar krijgt de Korvelseweg een internationaal karakter door optredens van artiesten uit diverse landen. Zo is er een Nederlands podium, een Frans kunstplein en is er een optreden van artiesten uit de Balkan en een podium met Spaanse flamengomuziek, zang en dans.

Natuurlijk wordt ook weer om het Korvels skate kampioenschap gestreden in een gigantische halfpipe en tumblen de turnsters van kunst en kracht op hun best. Uiteraard ontbreken ook de ridders van zwaard en volk niet met hun stoere gevechten. Bij de diverse kramen worden zoals elk jaar weer vele koopwaren aangeboden.


Ticketprijs: €
Minimale leeftijd:
Website: http://www.koningsdagkorvel.nl/
PinterestLinkedInDelen/Bookmark

7 gedachten over “Koningsdag Tilburg

  1. Wat blijft Tilburg zwaar achter bij de rest van de grote steden zeg!! Jammer dat er hier geen leuk feest wordt georganiseerd, zoals bijvoorbeeld wordt gedaan in Breda, Eindhoven en Den Bosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>