Koningsdag Zwolle

Koningsdag Zwolle. Ook in Zwolle wordt het een groot feest. Met allerlei evenementen, feesten en grootse artiesten. Voor iedereen is er ergens wel wat te beleven in Zwolle tijdens Koningsdag.

Heb jij al een leuke oranje outfit of leuke koningsdag accessoires voor Koningsnacht Zwolle? Check deze oranje winkel eens!

Alles over Koningsdag in Zwolle

Natuurlijk vind jij alles wat je moet weten voor Koningsdag in Zwolle terug op deze site.  Waaronder hét overzicht van de grote en kleine feesten en afterpartys tijdens Koningsdag. Koningsdag Zwolle kan simpelweg niet mislukken!

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsdag evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Zwolle tijdens Koningsdag en nog veel meer informatie wat je Koningsdag tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsdag in Zwolle vindt je op www.koningsdag27april.info !

Koningsdag  feesten in Zwolle 2018
Voor diegene die Koningsdag willen vieren in Zwolle kunnen o.a. kiezen uit onderstaande koningsdagfeesten:

Momenteel wordt hieraan gewerkt, zodra meer info bekend zal deze hier aangevuld worden.

1 Kingdance Zwolle
2. Coen&Sander Koningsnacht Spektakel

Wat kun je nog meer verwachten in Zwolle tijdens Koningsdag?
Om 12.00 uur wordt Koningsdag Zwolle officieel geopend door niemand minder dan de burgemeester. Op de Nieuwe Markt worden – net als vorig jaar – de vlaggen gehesen en kunnen we uit volle borst meezingen met het Wilhelmus, gespeeld door het Thomas Orkest.

Verder is er genoeg te beleven op het Assendorperplein tijdens Koningsdag. Het definitieve programma is nog niet bekend, maar denk aan een vrijmarkt, live muziek, kinderactiviteiten en (dat is wél bekend) een afterparty bij De Enk en Eureka. In Park Eekhout wordt voor het zevende jaar op rij het toffe familiefeest Oranjepret in park Eekhout georganiseerd, bomvol (gratis!) activiteiten voor kinderen en ouders. En voor de fans is er natuurlijk ook de befaamde Kleedjesmarkt op de Diezerpromenade.

Bovenstaand lijstje niet compleet? Tip ons! 

 


 

Share