Koningsnacht Rotterdam

Koningsnacht Rotterdam. Dat wordt weer weer één groot feest in Rotterdam, met natuurlijk weer de meeste feesten, de grootste artiesten en de gezelligste vrijmarkt van Nederland. Voor jong en oud is er wel ergens wat te beleven in Rotterdam tijdens Koningsnacht.

Heb jij al een leuke oranje outfit of leuke koningsdag accessoires voor Koningsnacht Rotterdam? Check deze oranje winkel eens!

 

Feesten Koningsnacht Rotterdam 2018

Momenteel wordt hieraan gewerkt, zodra meer info bekend zal deze hier aangevuld worden.

  1. TikTak Kingsnight

Bovenstaand lijstje niet compleet? Tip ons! Sommige events staan al vermeld voor 2018 en sommige zijn ouder. Begin april is alles aangepast naar 2018.

Dansfeesten tijdens Koningsnacht Rotterdam
De meeste Rotterdamse bars organiseren speciale feesten met live muziek die de hele nacht duren. In de clubs Maassilo, Thalia Lounge, VIP Room, Off_Corso en Club Vie zijn er grote (dure) dance feesten met bekende DJ’s. Ook op Koningsdag zelf zijn de uitgaansgelegenheden in Rotterdam bomvol! Het grootste (meezing)feest wordt georganiseerd in het overdekte complex Rotterdam Ahoy. Dit Nederlandstalige feest heet de Nacht van Oranje, een enorm Oranje feestgedruis met optredens van bekende Nederlandse artiesten: het dak gaat er gegarandeerd af!

Nacht van Oranje
Traditiegetrouw vindt op 26 april in Ahoy de Nacht van Oranje plaats. Tijdens deze avond kan het publiek vier uur lang mee blèren met Nederlandstalige hits van artiesten als Bonnie St. Claire, Thomas Berge, Djagno Wagner, Frans Duijts, Danny de Munk en Wolter Kroes.

Metz Koningsnacht
In het World Trade Center treden, verdeeld over twee area’s, artiesten op als Benny Rodgrigues, Gregor Salto en Stefan Vilijn.

Buddha’s Belly club – Kingsnight Special
In de BIRD kun je Koningsnacht vieren hiphop, reggae, dancehall en UK-bass, verzorgt door dj Blaize en de heren van Team Hoog Tempo.

Voor een compleet overzicht van feesten, festivals, & activiteiten in Rotterdam ga je naar onze evenementenpagina.

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsnacht evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Rotterdam tijdens Koningsnacht of overnachten in een hotel in Rotterdam en nog veel meer informatie wat je Koningsnacht tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsnacht in Rotterdam vindt je op www.koningsdag27april.info !

Zoek je nog een plek om te blijven slapen in één van de vele hotels in Rotterdam na een fantastische Koningsnacht? Bekijk dan hier één van de aanbiedingen. Vul de stad en datum in waarop je wilchecken of er nog een hotelkamer beschikbaar is en zie direct alle aanbiedingen van goedkope hotels in de buurt. Indien je juist wat meer luxe en comfort wil kan dat natuurlijk ook, deze zijn ook in het hotel overzicht te vinden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *