Koningsnacht Eindhoven

Koningsnacht Eindhoven. Dat wordt weer één groot feest in Eindhoven, met natuurlijk weer de meeste feesten, de grootste artiesten en de gezelligste vrijmarkt op het vrijmarktterrein tussen Philips Stadion en het spoor. Voor jong en oud is er wel ergens wat te beleven in Eindhoven tijdens Koningsnacht.

Heb jij al een leuke oranje outfit of leuke koningsdag accessoires voor Koningsnacht Eindhoven? Check deze oranje winkel eens!

Alles over Koningsnacht in Eindhoven
Natuurlijk vind jij alles wat je moet weten voor Koningsnacht in Eindhoven terug op deze site.  Waaronder hét overzicht van de grote en kleine feesten en afterpartys tijdens Koningsnacht. Koningsnacht Eindhoven kan simpelweg niet mislukken!

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsdag evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Eindhoven tijdens Koningsnacht en nog veel meer informatie wat je Koningsnacht tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsnacht in Eindhoven

Feesten Koningsnacht Eindhoven 2018

Momenteel wordt hieraan gewerkt, zodra meer info bekend zal deze hier aangevuld worden.

1.
2.
3.
4.
5.

Bovenstaand lijstje niet compleet? Tip ons! Sommige events staan al vermeld voor 2018 en sommige zijn ouder. Begin april is alles aangepast naar 2018.

Feesten Koningsnacht Eindhoven 2016
Onderstaand lijstje niet compleet? Tip ons!

Stadhuisplein, centrum
Majestic Dance Event. In Eindhoven barst de oranjegekte al compleet los op de avond vóór Koningsdag. Duizenden partygangers reizen op Koningsnacht af naar het Stadhuisplein voor weer een dikke editie van Majestic Dance Event. Een line-up met toppers als Dirtcaps en FeestDJRuud, live acts, een splinternieuw podium… jouw Koningsnacht wordt weer konings dit jaar! Het festival gaat door tot maar liefst 01.00u. Heb je er dan nog geen genoeg van? Op Koningsdag wordt vanaf 12.00u alles nog even dunnetjes over gedaan…

Line-up Koningsnacht:
Dirtcaps
FeestDJRuud
Lampegastuh
Oliver San & Tom Box
Track & Trace

Datum:  26-04-2016
Tijd:   20.30u – 01.00u
Locatie:  Stadhuisplein, Eindhoven
Toegang:  GRATIS, 18+
Website:  www.majesticdance.nl
Facebook:  Facebook-event (https://www.facebook.com/events/172207283156198/)

Koningsnacht @ Effenaar
Dinsdag 26 april 2016 om 23:00 Kosten: € 10,00
In de grote zaal zal het Nederlandse DJ en producersduo Kraak & Smaak een optreden verzorgen. Het tweetal werd vooral bekend van de hit ‘Squeeze me’ en scoorde daarna wereldwijd nog talloze hits met hun mix van funk, house, soul en electro. Ook stonden ze op grote festivals als Pinkpop, Lowlands, Glastonbury en Coachella.  De kleine zaal is het domein van exotische dance. Kuenta i Tambu uit Amsterdam vermengt traditionele Afro Caribische muziek uit Curaçao met electro house. Het Tilburgse electro-chabi project Cairo Liberation Front stond met hun Egyptische weddingrave al op festivals als Amsterdam Dance Event, Best Kept Secret en Dour en werden getipt door gezaghebbende bladen als de New York Times, Los Angeles Times en The Guardian als next big thing.  De foyer wordt omgetoverd tot een silent disco waar alles gedraaid wordt; van rock tot dance. Eerder op de avond geeft de zangeres Caro Emerald een optreden in de grote zaal. De bezoekers van dit optreden kunnen gratis naar het koningsnacht programma. Deze kaarten kosten € 35,- en zijn al te koop.

La Nuit D’orange
Koningnacht in Eindhoven is niet compleet zonder een puike fuif van La Fête 040 en dus presenteren we op 26 april de 3e editie van La Nuit D’Orange: Het lekkerste Deep & Tech House Festival van het Zuiden met een oranje randje.
dinsdag 26 april 2016 van 22:00 tot 04:00. Kosten vanaf: € 17,50

King’s Party Markt
Live muziek en DJ’s, programma volgt binnekort. Dagelijks vanaf 26 april 2016 t/m 27 april 2016 van 20:00 tot 01:00 en van 12:00 tot 01:00

Koningsnacht & -dag Stratumseind
Koningsnacht & Koningsdag op Stratumseind is ieder jaar weer een gigantisch feest! In deze 250 meter lange partystraat vind je maar liefst 50 cafés die allemaal een geweldig Koningsfeest voor je in petto hebben. Dance, house, feest, rock, urban… waar je ook van houdt, het is er allemaal. En het dak gaat eraf, that’s for sure!    Koningsnacht: 20.00u – 04.00u Koningsdag: 12.00u – 02.00u
Dagelijks vanaf 26 april 2016 t/m 27 april 2016 van 20:00 tot 04:00 en van 12:00 tot 02:00

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsnacht evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Eindhoven tijdens Koningsnacht of overnachten in een hotel in Eindhoven en nog veel meer informatie wat je Koningsnacht tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsnacht in Eindhoven vindt je op www.koningsdag27april.info !

Overnachten in Eindhoven
Wat is er prettiger dan voordat de Oranjegekte écht begint, heerlijk in een comfortabel hotelbed te slapen? Zoek je nog een plek om te blijven slapen in één van de vele hotels in Eindhoven na een fantastische Koningsnacht? Bekijk dan hier één van de aanbiedingen. Vul de stad en datum in waarop je wil checken of er nog een hotelkamer beschikbaar is en zie direct alle aanbiedingen van goedkope hotels in de buurt. Indien je juist wat meer luxe en comfort wil kan dat natuurlijk ook, deze zijn ook in het hotel overzicht te vinden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *