Koningsnacht Utrecht

Koningsnacht Utrecht. Dat wordt weer weer één groot feest in Utrecht, met natuurlijk weer de meeste feesten, de grootste artiesten. Voor jong en oud is er wel ergens wat te beleven in Utrecht tijdens Koningsnacht.

Heb jij al een leuke oranje outfit of leuke koningsdag accessoires voor Koningsnacht Utrecht? Check deze oranje winkel eens!

Alles over Koningsnacht in Utrecht
Natuurlijk vind jij alles wat je moet weten voor Koningsnacht in Utrecht terug op deze site. Zo vind je hier hét overzicht van de grote en kleine feesten en afterpartys tijdens Koningsnacht. Koningsnacht Utrecht kan simpelweg niet mislukken!

Voor een compleet overzicht van feesten, festivals, & activiteiten in Utrecht ga je naar onze evenementenpagina.

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsnacht evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Utrecht tijdens Koningsnacht of overnachten in een hotel in Utrecht en nog veel meer informatie wat je Koningsnacht tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsnacht in Utrecht vindt je op www.koningsdag27april.info !

Overnachten in Utrecht
Wat is er prettiger dan voordat de Oranjegekte écht begint, heerlijk in een comfortabel hotelbed te slapen? Zoek je nog een plek om te blijven slapen in één van de vele hotels in Utrecht na een fantastische Koningsnacht? Bekijk dan hier één van de aanbiedingen. Vul de stad en datum in waarop je wil checken of er nog een hotelkamer beschikbaar is en zie direct alle aanbiedingen van goedkope hotels in de buurt. Indien je juist wat meer luxe en comfort wil kan dat natuurlijk ook, deze zijn ook in het hotel overzicht te vinden.

Feesten Koningsnacht Utrecht 2018
Op een goed verjaardagsfeestje wordt gedanst. Waar ga jij deze Utrechtse Koningsnacht heen?

Koningsnacht in Club Stairway
23:00 | Club Stairway | Mariaplaats 11/12
Ook dit jaar viert Club Stairway de verjaardag van de koning. Met R&B, gemixt met wat hip-hop, dancehall, latin en nog veel meer tropische invloeden. De line-up zal snel bekend worden gemaakt. Klik voor meer informatie op de link hieronder.

Koningsnacht in Club Basis
22:00 | Club Basis | Oudegracht a/d Werf 97
Op Koningsnacht feest je in BASIS verder met een dikke allnight set van 3 buitenlandse koningen en 1 buitenlandse koningin in. Een exclusieve b2b van Ø [Phase] en Matrixxman (BASIS debuut), Randomer (die zijn BASIS debuut maakt) en Ireen Amnes.

De Revolutie
22:00 | TivoliVredenburg | Vredenburgkade 11
Een Koningsnacht in TivoliVredenburg vol house, techno en disco: allemaal te vinden in drie koninklijke areas. De line-up bestaat onder andere uit: Dave Clarke, Skream, De Sluwe Vos en Juan Sanchez. De Deense headliner Kölsch mag natuurlijk ook niet ontbreken.

TIK TAK Kingsnight
22:00 | Central Studios | Gietijzerstraat 3-5
Na een uitverkochte editie tijdens New Year’s Eve is er ook een editie van Tik Tak Events op 26 april tijdens de Koningsnacht Special. Dit op de koninklijke beats van de grootste namen uit de Nederlandse live en dj-scene, waaronder Ronnie Flex, SBMG, DYNA, SFB en Freddy Moreira. De tweede zaal wordt wederom gehost door Hipster.

Feestbeesten Koningsdag
23:00 | Club Poema | Drieharingstraat 22
Feestbeesten & Club Poema slaan de handen weer in één om Koningsnag neer te zetten. Confettikanonnen, opblaasdieren, de ultieme feestmuziek.

Happy Feelings: De Winkel van Willem
23:00 | Winkel van Sinkel | Oudegracht 158
De Winkel van Sinkel verandert in de Winkel van Willem voor een bijzonder vrolijk feestje. Dit allemaal in een overvloed aan oranje kleuren en de heerlijkste 90’s & 00’s, Disco, House, Hip & RnB en classic hits.

Koningsnacht Utrecht 2016 feesten
Onderstaand lijstje niet compleet? Tip ons! .

 • Janskerkhof
  Koningsnacht: 18.00 – 01.00 uur
  Op het Janskerkhof zijn twee podia te vinden. Op het podium voor Hofman zullen onder de noemer ‘Janskerkhof Kleurt Oranje 2016’ verschillende namen uit de dancescene acte te presence geven. Van DJ Dennis van der Geest tot Nicolas Nox, maar ook Hofman DJ Marc Mandersloot. Klik hier voor meer informatie.
 • Vredenburg
  Koningsnacht 18.00 – 21.00 uur
  Op het Vredenburg is het tijdens Koningsnacht tijd voor Hollandse hits. Lange Frans is de hoofdact en wordt vergezeld door Utrechtse helden als Danny Temming, Ronny van Bemmel en Martin van Doorn.
 • BASIS
  Koningsnacht: 23.00 – 06.00 uur / € 15
  BASIS viert Koningsnacht dit jaar met 4 muzikale acts die het stokje van elkaar overnemen: Eelke Kleijn, Olivier Weiter, Miss Melera en Arjuna Schiks. Eelke Kleijn maakt zijn debuut in BASIS, de andere drie artiesten hebben er al eens eerder op uitverkochte avonden gestaan. Voor meer informatie en kaarten klik hier.
 • Club Poema
  Koningsnacht: 23.00 – 05.00 uur / € 5 vvk / € 7
  Met Koningsnacht slaan ESN Student Night & Feestbeesten de handen in één om een groot feest neer te zetten. Verwacht confettikannonnen, opblaasdieren, feest dj’s, shothours en meer. Voor meer informatie en kaarten klik hier.
 • dB’s
  Koningsnacht: vanaf 21.00 uur / €10 vvk / €21
  Een avond vol muziek, met onder andere St. Tropez (de band was voorheen Go Back to the Zoo), de Engelse psychoband GNOD en Crowds uit de UK. Voor meer informatie en kaarten klik hier.
 • Ekko
  Koningsnacht: vanaf 23.00 uur / € 8 early / € 10
  Fluff Disco tovert de EKKO om tot één Oranjestad. Verwacht vieze deuntjes, knallend, meeslepende moombahton, gitzwarte hiphop, sensuele disco en het allerbeste uit de jaren ’90 en ‘00’s. Voor meer informatie en kaarten klik hier.
 • TivoliVredenburg
  Koningsnacht: 22.00 – 07.00 uur / € 25,00
  Met Koningsnacht organiseert TivoliVredenburg Dé Revolutie, ‘het majestueuze house-, techno- en disco-event verspreidt over drie zalen. In de Ronda zal onder meer Jeff Mills te horen zijn. De houseliefhebber kan terecht in de Pandora en de discobollen draaien overuren in Cloud Nine. Daar zal XXX, het label van SHMLSS, de scepter zwaaien. Voor meer informatie en kaarten klik hier.
 • Tivoli De Helling
  Koningsnacht: 23.00 – 04.00 uur / € 10,00
  Het Kiss All Hipsters dj-team verzorgt het feest in Tivoli De Helling met indie, electro, indietronica, postpunt en eclectische pop. Van Black Keys tot Black Lips en van Crystal Castles tot Crystal Fighter. Kill All Hipsters opereert internationaal van Utrecht tot Berlijn, onder leiding van DJ Arnold (die onder meer draait op Lowlands, Down The Rabbit Hole en London Calling). Voor meer informatie en kaarten klik hier.
 • Winkel van Sinkel
  Koningsnacht: 23.00 – 05.00 uur / € 12,50
  Het feest ‘Koningsnacht Utrecht’ wordt in de Winkel van Sinkel gehost door We All Love 80s 90s 00s en Het Foute Feest. Ze garanderen een mix van grote hits en (oranje) meezingers. Ze zorgen voor het meest oranje decor, de leukste DJ’s, oranje cocktails en oranje confetti. Jij moet zorgen voor je feesthumeur en je oranje outfit. Voor meer informatie en kaarten klik hier.

Voor een compleet overzicht van alle koningsnacht en koningsdag feesten, festivals, & activiteiten in Utrecht ga je naar onze evenementenpagina.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *