Koningsnacht Utrecht

Koningsnacht Utrecht. Dat wordt weer weer één groot feest in Utrecht, met natuurlijk weer de meeste feesten, de grootste artiesten. Voor jong en oud is er wel ergens wat te beleven in Utrecht tijdens Koningsnacht.

Heb jij al een leuke oranje outfit of leuke koningsdag accessoires voor Koningsnacht Utrecht? Check deze oranje winkel eens!

Alles over Koningsnacht in Utrecht
Natuurlijk vind jij alles wat je moet weten voor Koningsnacht in Utrecht terug op deze site. Zo vind je hier hét overzicht van de grote en kleine feesten en afterpartys tijdens Koningsnacht. Koningsnacht Utrecht kan simpelweg niet mislukken!

Voor een compleet overzicht van feesten, festivals, & activiteiten in Utrecht ga je naar onze evenementenpagina.

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsnacht evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Utrecht tijdens Koningsnacht of overnachten in een hotel in Utrecht en nog veel meer informatie wat je Koningsnacht tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsnacht in Utrecht vindt je op www.koningsdag27april.info !

Overnachten in Utrecht
Wat is er prettiger dan voordat de Oranjegekte écht begint, heerlijk in een comfortabel hotelbed te slapen? Zoek je nog een plek om te blijven slapen in één van de vele hotels in Utrecht na een fantastische Koningsnacht? Bekijk dan hier één van de aanbiedingen. Vul de stad en datum in waarop je wil checken of er nog een hotelkamer beschikbaar is en zie direct alle aanbiedingen van goedkope hotels in de buurt. Indien je juist wat meer luxe en comfort wil kan dat natuurlijk ook, deze zijn ook in het hotel overzicht te vinden.

Feesten Koningsnacht Utrecht 2018

Momenteel wordt hieraan gewerkt, zodra meer info bekend zal deze hier aangevuld worden.

1.
2.
3.
4.
5.

Bovenstaand lijstje niet compleet? Tip ons! Sommige events staan al vermeld voor 2018 en sommige zijn ouder. Begin april is alles aangepast naar 2018.

Koningsnacht Utrecht 2016 feesten
Onderstaand lijstje niet compleet? Tip ons! .

 • Janskerkhof
  Koningsnacht: 18.00 – 01.00 uur
  Op het Janskerkhof zijn twee podia te vinden. Op het podium voor Hofman zullen onder de noemer ‘Janskerkhof Kleurt Oranje 2016’ verschillende namen uit de dancescene acte te presence geven. Van DJ Dennis van der Geest tot Nicolas Nox, maar ook Hofman DJ Marc Mandersloot. Klik hier voor meer informatie.
 • Vredenburg
  Koningsnacht 18.00 – 21.00 uur
  Op het Vredenburg is het tijdens Koningsnacht tijd voor Hollandse hits. Lange Frans is de hoofdact en wordt vergezeld door Utrechtse helden als Danny Temming, Ronny van Bemmel en Martin van Doorn.
 • BASIS
  Koningsnacht: 23.00 – 06.00 uur / € 15
  BASIS viert Koningsnacht dit jaar met 4 muzikale acts die het stokje van elkaar overnemen: Eelke Kleijn, Olivier Weiter, Miss Melera en Arjuna Schiks. Eelke Kleijn maakt zijn debuut in BASIS, de andere drie artiesten hebben er al eens eerder op uitverkochte avonden gestaan. Voor meer informatie en kaarten klik hier.
 • Club Poema
  Koningsnacht: 23.00 – 05.00 uur / € 5 vvk / € 7
  Met Koningsnacht slaan ESN Student Night & Feestbeesten de handen in één om een groot feest neer te zetten. Verwacht confettikannonnen, opblaasdieren, feest dj’s, shothours en meer. Voor meer informatie en kaarten klik hier.
 • dB’s
  Koningsnacht: vanaf 21.00 uur / €10 vvk / €21
  Een avond vol muziek, met onder andere St. Tropez (de band was voorheen Go Back to the Zoo), de Engelse psychoband GNOD en Crowds uit de UK. Voor meer informatie en kaarten klik hier.
 • Ekko
  Koningsnacht: vanaf 23.00 uur / € 8 early / € 10
  Fluff Disco tovert de EKKO om tot één Oranjestad. Verwacht vieze deuntjes, knallend, meeslepende moombahton, gitzwarte hiphop, sensuele disco en het allerbeste uit de jaren ’90 en ‘00’s. Voor meer informatie en kaarten klik hier.
 • TivoliVredenburg
  Koningsnacht: 22.00 – 07.00 uur / € 25,00
  Met Koningsnacht organiseert TivoliVredenburg Dé Revolutie, ‘het majestueuze house-, techno- en disco-event verspreidt over drie zalen. In de Ronda zal onder meer Jeff Mills te horen zijn. De houseliefhebber kan terecht in de Pandora en de discobollen draaien overuren in Cloud Nine. Daar zal XXX, het label van SHMLSS, de scepter zwaaien. Voor meer informatie en kaarten klik hier.
 • Tivoli De Helling
  Koningsnacht: 23.00 – 04.00 uur / € 10,00
  Het Kiss All Hipsters dj-team verzorgt het feest in Tivoli De Helling met indie, electro, indietronica, postpunt en eclectische pop. Van Black Keys tot Black Lips en van Crystal Castles tot Crystal Fighter. Kill All Hipsters opereert internationaal van Utrecht tot Berlijn, onder leiding van DJ Arnold (die onder meer draait op Lowlands, Down The Rabbit Hole en London Calling). Voor meer informatie en kaarten klik hier.
 • Winkel van Sinkel
  Koningsnacht: 23.00 – 05.00 uur / € 12,50
  Het feest ‘Koningsnacht Utrecht’ wordt in de Winkel van Sinkel gehost door We All Love 80s 90s 00s en Het Foute Feest. Ze garanderen een mix van grote hits en (oranje) meezingers. Ze zorgen voor het meest oranje decor, de leukste DJ’s, oranje cocktails en oranje confetti. Jij moet zorgen voor je feesthumeur en je oranje outfit. Voor meer informatie en kaarten klik hier.

Voor een compleet overzicht van alle koningsnacht en koningsdag feesten, festivals, & activiteiten in Utrecht ga je naar onze evenementenpagina.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *