Koningsdag vrijmarkt

Vrijmarkt / rommelmarkt. Alle Koningsdag vrijmarkten in heel Nederland in één overzicht waaronder de vrijmarkt in Amsterdam en de vrijmarkt in Utrecht.

Tijdens Koningsdag mag je vrijwel overal in Nederland met een kraampje of kleedje je eigen huisraad verkopen. Daarom zal je tijdens Koningsdag op 27 april dan ook overal zogenaamde rommelmarkten: kraampjes, kleedjes en / of tafels tegenkomen met daarop allerlei verschillende spullen. De meest bekende (en gezelligste) vrijmarkten zijn:

  1. Koningsdag vrijmarkt Amsterdam
  2. Koningsdag Vondelpark vrijmarkt
  3. Koningsdag vrijmarkt Utrecht
  4. Koningsdag vrijmarkt Eindhoven
  5. Koningsdag vrijmarkt in de rest van Nederland

Ook in de rest van Nederland zijn leuke rommelmarkten te vinden kijk hiervoor even op de site van de lokale VVV. Bekijk hier onze top 5 met steden waar je het beste Koningsdag feest kan vieren.

Lees hier al het recente nieuws over vrijmarkten in heel Nederland met Koningsdag. Zelf ook spullen verkopen tijdens een koningsdagvrijmarkt? Lees dan hier de 10 beste verkooptips. Heb je daarnaast nog een goede vrijmarkt tip in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven of een andere leuke Koningsdag stad die niet op deze site mag ontbreken, reageer dan even op dit bericht en laat jouw vrijmarkt tip achter.

Meer informatie over een kraam huren met Koningsdag vrijmarkt vindt je hier.

Share

9 gedachten over “Koningsdag vrijmarkt

  1. De vrijmarkt in Utrecht begint op zondagavond 26 april 2015 om 18:00 uur en eindigt maandag 27 april om 18:00 uur.
   In praktijk ligt de verkoop min of meer stil tussen middernacht en 12u de volgende ochtend omdat veel verkopers hun boeltje inpakken voor de nacht.

 1. Ik zou graag 1 kraampje willen huren in Arnhem met Koningsdag(2016). Is er een telefoonnumer of dergelijke waar ik me op tijd voor kan opgeven?

 2. Ik zou graag in Tilburg op een vrijmarkt willen staan woensdag. Het is zo moeilijk om informatie te vinden over vrijmarkten en contact informatie. Heeft iemand meer informatie voor mij, dan kan ik hopelijk nog iets afhuren? Zou ook graag willen weten waar allemaal ik mijn spulletjes kan verkopen in Tilburg. Alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *