Koningsdag Leiden

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 27/04/2018
13:00 - 23:00

Locatie
Parkeerterrein Molen de Valk

Categorieën


Jus D’orange Kingsday Festival 2018


Het Cultuurplein Lammermarkt bij Molen de Valk is af!  Waar we met ons allen vorig jaar nog op het zand dansten, zal Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden dit jaar het gloednieuwe evenementenplein op Koningsdag 2018 eens goed op zijn grondvesten doen schudden. Met uitzicht op de molen en een groen tintje van het park, gaan wij met jullie samen de verjaardag van onze Koning vieren zoals het hoort!

Line Up
HouseQuake
La Fuente
Paul Elstak
Belt & Wezol
Gregor Salto
Flor
Millano Angelo
Vunzige Deuntjes
Tyra Talisa

Citymoves Leiden Koningsdag 2016. Citymoves is een buiten festival welke met Koningsdag te Leiden wordt gevierd. Het citymoves festival waar bekende dj’s draaien uit zowel binnen- als buitenland met o.a. wereld dj: Armin van Buuren. Het wordt het veertiende jaar op rij dat Van Buuren op Koningsdag zal draaien in de binnenstad.

‘Armin van Buuren presents Kingsday Leiden’.

De Garenmarkt in Leiden was eigenlijk te klein geworden voor het jaarlijkse City Moves feestje van Armin van Buuren, maar nu de Lammermarkt volledig overhoop ligt door de bouw van een ondergrondse parkeergarage zit er niets anders op.

Op woensdag 27 april kleurt de Garenmarkt van 15.00 uur tot 22.00 uur oranje door verschillende optredens. Het hoogtepunt van ‘Armin van Buuren presents Kingsday Leiden’ zal Armin van Buuren natuurlijk zelf zijn. Kaarten voor het feest zijn al te bestellen, want het is dit jaar niet meer gratis. Iedereen van 16 jaar en ouder kan komen genieten van het Koningsdagfeest.

Het festivalterrein Molen de Valk ligt op loopafstand van het Centraal Station Leiden.


Ticketprijs: € 15 euro
Minimale leeftijd: 16
Website:
Share

13 gedachten over “Koningsdag Leiden

 1. Ik heb een vraag:
  Is er dit jaar (2015) en Citymoves en Kingsday Leiden? En is citymoves dan 16+ en gratis en Kingsday 18+ en kost geld? Ik zou het heeel graag willen weten

  1. Het was altijd gratis, maar dit jaar wordt er op Koningsdag een toegangsprijs van 15,- euro gevraagd voor het jaarlijkse feestje van Armin van Buuren in Leiden. Het evenement ‘Armin van Buuren presents Kingsday Leiden’ vervangt ‘Citymoves’, dat de afgelopen jaren bij Molen de Valk en de Garenmarkt werd gevierd.

   1. Het vervangt citymoves niet, beide zullen in Leiden zijn. Alleen weet ik niet zeker of het beide 18+ is. Wel is city moves nog steeds gratis.

 2. kids onder de 16 op het afgesloten feestterrein is niet toegestaan; oa. door het bierverkoop. prijs voor armin’s feestje = 15 euro.

  period.

  al het overige in de stad is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *